top of page

Art by Zensi

Mijn naam is Saskia Botterweck-Oudenaarden. Sinds jaar en dag uit ik mijn creativiteit, ervaringen in mijn leven, gevoelens en spirituele groei, in het tekenen van Mandala'sMandala betekend magische cirkel en word al duizenden jaren gebruikt in alle culturen over de hele wereld. Je ziet dan ook mandala's in allerlei vormen, kleuren en thema's. De mandala kenmerkt zich vaak door de herhaling in zijn indeling en opbouw.

Persoonlijk heb ik altijd al affiniteit met cirkels gehad. Een cirkel vertegenwoordigd voor mij oneindigheid en eeuwigheid waarin ik creatieve uiting geef aan alle gevoelens, gedachten, emoties en ervaringen of dromen. Deze worden vertaald in symbolen, kleuren en vormen die terug komen in de mandala. Op deze manier wordt de mandala intuïtief gecreëerd met een verrassend eindresultaat. 

 

De cirkel vertegenwoordigt het leven. Begin en einde zijn deel van het geheel! Een Mandala is niet gekoppeld aan religie, land of cultuur maar is een wereldwijde manier van het vastleggen van het zijn. Het maken van een mandala is voor mij een creatieve uiting van mijn innerlijke wereld. Verbeelding die tot uiting komt in intuïtieve fantasie!! Ik hoop dat de Mandala's jou zullen inspireren. 

Art by Zensi - Chakra
Art by Zensi - Aqua Dreams
Art by Zensi
Art by Zensi
Art by Zensi - Saskia Botterweck
Art by Zensi - Angels
Art by Zensi - Elements
bottom of page