top of page

Retourbeleid

Kunst retour sturen

Onze kunstafdrukken worden voor jou op maat gemaakt op basis van de door jou gekozen afbeelding, formaat, en jouw opties in onze besteltool, hierdoor vervalt het herroepingsrecht. Dit geldt ook voor alle afbeeldingen vanuit onze eigen collectie. Uiteraard kun je het product retourneren wanneer je een gegronde klacht hebt over de kwaliteit, wanneer het product beschadigd is en/of wanneer er onderdelen missen. We willen je vragen dan de drie onderstaande stappen te volgen:

1. Breng ons op de hoogte!

Heb je een klacht? Opmerkingen of klachten over het product na ontvangst moeten binnen 4 werkdagen bij ons vermeld worden. Wij willen graag zo snel mogelijk je klacht afhandelen, zodat je snel kan genieten van je kunstwerk. Na het insturen van je opmerking of klacht, heb je binnen 24 uur van ons een reactie. Je kunt jouw klacht met bijbehorende foto's sturen naar info@artbyzensi.com

2. Wij sturen je een retourlabel

Wij maken een retourlabel voor je aan. Dit label sturen wij je via de e-mail. Print dit label uit en plak dit op het retourpakketje. Lever vervolgens het pakketje in bij een pakketshop van de aangegeven vervoerder.

3. Je ontvangt een nieuw kunstwerk, een waardebon of het aankoopbedrag retour.

Afhankelijk van jouw klacht en opmerkingen bieden wij jou binnen 3 werkdagen nadat het het product bij ons retour gekomen is, een passende oplossing in de vorm van een nieuw kunstwerk, een waardebon of het aankoopbedrag retour op jouw bankrekening.

bottom of page