top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jij vraagt, wij antwoorden

Ben je op zoek naar meer info over één van onze producten of een lopende bestelling? Bekijk hieronder onze lijst met veelgestelde vragen om snel een antwoord te vinden. Als je geen antwoord kunt vinden, neem dan contact met ons op via info@artbyzensi.com en we laten zo snel mogelijk van ons horen.

Art by Zensi - Energy

KUNST OP CANVAS

Hoe dik is het Canvas?

Onze frames zijn altijd 3 cm dik. We hebben gekozen voor 3 cm dikte omdat dit een stevig en kwalitatief goed resultaat geeft. Tevens is de kans dat het frame krom trekt zeer klein bij een 3 cm dik frame. Maar nog veel belangrijker, aan de muur ziet dit er geweldig uit!

Hoe maak ik mijn Canvas kunstwerk schoon?

Canvas is waterafstotend. Hierdoor is het prima te onderhouden en goed schoon te maken. Je kan het canvas afnemen met een zachte en vochtige doek zonder dat je de inkten beschadigd.

Is kunst op Canvas geschikt voor buitengebruik?

Canvas kan je wel uitstekend buiten gebruiken, omdat dit canvas waterbestendig is. Echter het houten frame kan wel iets gaan werken door de invloed van vocht. Ons advies is dus wel om het buiten altijd onder een afdakje te hangen.

 

Wat is een baklijst?

Een baklijst is een strakke lijst om het canvaskunstwerk heen. Dit geeft je doek een nog mooiere en meer exclusieve uitstraling. Een echte aanrader dus! We leveren onze baklijsten in drie kleuren: zwart, wit, en blank hout. Baklijsten zijn alleen in combinatie met een canvas kunstwerk te bestellen en helaas nog niet leverbaar voor Aluminium of HD Metal. Onze baklijsten zijn maar liefs 4 cm dik! Dus megasterk en van een prachtige kwaliteit!

Art by Zensi - Bak Wit
Art by Zensi - Bak Zwart
Art by Zensi - Bak Hout
Art by Zensi

KUNST OP ALUMINIUM (Dibond)

Wat is Kunst op Aluminium (Dibond)?

Onze kunst op aluminium worden gedrukt op Dibond. Dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Dit maakt Dibond ultrasterk en onverwoestbaar. 

Hoe maak in mijn kunstwerk op Aluminium schoon?

Jouw kunst op aluminium is schoon te maken met een zachte of licht-vochtige doek.

Is kunst op Aluminium geschikt voor buitengebruik?

Jazeker!  Kunst op Dibond Aluminium is uitstekend geschikt om buiten op te hangen, maar bij voorkeur wel onder een afdak. 

Wordt er een ophang systeem bijgeleverd?

Jazeker! Wij leveren altijd een GRATIS ophangsysteem bij elk product. Onze ophangsystemen zijn speciaal ontwikkeld om het kunstwerk supersnel en makkelijk op te hangen! 

Art by Zensi

KUNST OP HD METAL

Wat is Kunst op HD Metal?

HD Metal is een dunne plaat aluminium met een hoogwaardige coating waarop we met een speciale techniek het kunstwerk aanbrengen. Het resultaat is verbluffend: haarscherp, unieke kleurenweergave en mega sterk! Er kunnen geen krassen op komen en het is waterbestendig, dus uitstekend geschikt voor binnen- en buitengebruik. 

Hoe maak in mijn kunstwerk op HD Metal schoon?

Omdat HD Metal zeer krasvast en waterbestendig is, kun je het materiaal uitstekend schoonmaken. Dit kan op dezelfde manier en met dezelfde middelen zoals je glas schoonmaakt.

Is kunst op HD Metal geschikt voor buitengebruik?

Jazeker! HD Metal is uitstekend geschikt om buiten op te hangen. HD Metal is waterbestendig en zeer krasvast, hierdoor kan het jaren buiten hangen!

Wordt er een ophang systeem bijgeleverd?

Jazeker! Wij leveren altijd een GRATIS ophangsysteem bij elk product. Onze ophangsystemen zijn speciaal ontwikkeld om kunstwerk supersnel en makkelijk op te hangen! 

Art by Zensi - Krijttekening

VERZENDING EN LEVERTIJDEN

 

Wat is jullie levertijd?

Na ontvangst van de betaling leveren wij altijd binnen 10 werkdagen! Maar vaak leveren wij nog sneller. We zeggen 10 werkdagen omdat we onze belofte altijd willen nakomen. We leveren dus liever te snel dan te laat! Op het moment dat we je pakket versturen, wordt 99% van de pakketten de volgende dag geleverd. Voor bestellingen uit België kan de levering soms iets langer duren omdat de betaling bij ons vaak later binnenkomt.

Hoe wordt mijn product  verpakt en verzonden?

We leveren een kwetsbaar product. Om die reden worden onze producten zeer zorgvuldig en stevig verpakt. Allereerst worden de producten in een folie gewikkeld en vervolgens in een stevige verzenddoos verpakt. Helaas komt het ook bij ons wel eens voor dat het product tijdens het verzenden wordt beschadigt. Als dit gebeurt lossen we dit natuurlijk altijd snel en netjes voor je op!

Met welke pakketdienst worden mijn producten verstuurd?

We versturen onze producten met PostNL. De formaten 40 x 40 cm en 60 x 60 cm worden door PostNL pakketdienst geleverd. De formaten vanaf 60 x 60 cm worden geleverd door Extra@Home van PostNL en UPS.

Wat gebeurd er met de levering als ik niet thuis ben?

Op het moment dat wij het pakket versturen, ontvang je een e-mail met een track en trace. Dit houdt in dat je precies kunt zien wanneer het pakket geleverd wordt. Indien je bij levering toch niet thuis bent, ontvang je een brief in de brievenbus dat het pakket is aangeboden. Bij de PostNL-pakketten kun je deze bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen of het pakket wordt op een ander aangegeven tijdstip aangeboden. Bij de grotere formaten, welke met UPS worden geleverd, wordt het pakket bij afwezigheid de volgende dag weer aangeboden. Ook kun je contact opnemen met UPS voor een ander levermoment. In sommige regio's kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt geleverd. Dit staat altijd vermeld in het track en trace overzicht.

Kan mijn product op een ander adres worden geleverd?

Dat is uiteraard geen enkel probleem. In het bestelsysteem kun je een ander leveradres invullen. Dit kan bijvoorbeeld je werkadres zijn.

In welke landen leveren jullie?

Standaard leveren wij in Nederland, Belgie, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk. Mocht je vanuit een ander land willen bestellen, dan kun je ons een bericht sturen en maken wij een passend voorstel. Dit in verband met afwijkende levertijden en verzend kosten. 

PRIJZEN EN BETALING

Hoe kan ik mijn product betalen?

Je kunt onze producten op diverse manieren betalen. De snelste en meest simpele manier is betaling via iDEAL, maar je kunt natuurlijk ook betalen met creditcard, PayPal en een normale overboeking per bank. Voor onze Belgische klanten bieden we ook de mogelijkheid om te betalen met Bancontact/Mister Cash.

Kan ik bij Art by Zensi ook veilig betalen?

Uiteraard, ons betaalsysteem is zeer veilig en betrouwbaar. Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde verbinding.

Art by Zensi - Wit potlood

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN MET ART BY ZENSI?

Onze garantie is enorm uitgebreid. Allereerst geven we een volledige niet-goed-geld-terug-garantie. Nu denk je misschien: Dat hoor ik wel vaker, maar wat houdt dit specifiek in? Onze niet-goed-geld-terug-garantie houdt in dat zodra er ook maar iets niet goed is aan het product, wij het product opnieuw voor je sturen of het aankoopbedrag direct terugstorten! Zie ook ons Retourbeleid! Daarnaast geven wij 10 jaar garantie op onze producten en daar bovenop nog eens 75 jaar kleurechtheid garantie! Uiteindelijk is ons doel dat je super tevreden en blij bent met je Art by Zensi kunstwerk en dat deze tot lengte van dagen stralend aan je muur hangt!

Denken jullie aan het mileu?

We proberen met onze werkzaamheden het milieu zo min mogelijk te belasten! We gebruiken inkten op waterbasis, dit is zonder chemische componenten. Verpakkingsmaterialen proberen wij zoveel mogelijk te hergebruiken en door middel van diverse energie-bezuinigende maatregelen gaan wij zeer verantwoordelijk met energie om. Uiteindelijk moeten onze kinderen ook kunnen genieten van onze kunst!

bottom of page